Izvor: Blic, 02.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reljiću sudska opomena zbog klevete Bebe Popovića

Glavnom i odgovornom uredniku NIN-a Slobodanu Reljiću izrečena je sudska opomena zbog klevete bivšeg šefa biroa Vlade Srbije za informisanje Vladimira Popovića Bebe.

Pravosnažnim rešenjem Okružnog suda u Beogradu, kojim je potvrđeno rešenje Prvog opštinskog suda, Reljiću je izrečena sudska opomena naloženo i da Popoviću plati sudske troškove od 45.150 dinara.

Reljić je oglašen krivim zbog klevete zato što je na naslovnoj strani NIN-a 14. aprila 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objavio Popovićevu sliku sa akciznom markicom preko očiju, zajedno sa fotografijama Stanka Subotića i Marka Miloševića osumnjičenih da su organizatori "duvanske mafije" i to ispod naslova "Duvanska mafija krupne ribe u mreži".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.