Izvor: B92, 17.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija domova zdravlja

Beograd -- Počinje rekonstrukcija 157 domova zdravlja u Srbiji za koju je izdvojeno 60 miliona evra, rok za završetak radova 90 dana.

U saopštenju Ministarstva zdravlja se navodi da je ugovor sa izvođačima potpisala državna sekretarka Ministarstva zdravlja Nevena Karanović, a sredstva za rekonstrukciju su obezbeđena iz Nacionalnog investicionog plana.

Na konkursu su izabrane firme "Dijagonala" iz Novog Sada, "Jedinstvo" iz Sevojna, "Interkop" iz Šapca i beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ratko Mitrović - Dedinje", "Projektomontaža" i "Napred", koje će za obavljanje radova angažovati lokalna građevinska preduzeća.

Početak realizacije projekta rekonstrukcije svih domova zdravlja u Srbiji danas će biti svečano obeležen otvaranjem radova u lozničkom Domu zdravlja, najavljeno je iz Ministarstva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.