Recon Flight tura uoči Red Bull Air Racea u Budimpešti

Izvor: TangoSix.rs, 03.Jul.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recon Flight tura uoči Red Bull Air Racea u Budimpešti

Mađar Petar Besenji, Čeh Martin Sonka i Francuz Fransoa le Vot su uoči četvrte trke šampionata Red Bull Air Race u Budimpešti leteli tradicionalnu „Recon Flight“ turu. Trojica rivala letela su iznad Dunava, Parlamenta koji se nalazi uz samu obalu, ali i ispod čuvenog Sečenjijevog lančanog mosta.
Besenji je prvi pilot u istoriji koji je ispod ovog mosta prošao okrenut naglavačke u svom Edge 540V3. Očigledno je da je time želeo da zaplaši rivale uoči predstojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << trke, što nije ni krio. Kako ističe, veruje da će ga trka u Budimpešti vratiti na pobedničko postolje i osigurati mu osmu titulu u karijeri.
Besenji, Le Vot i Sonka iznad Parlamenta u Budimpešti na „Recon flight“ turiOvog vikenda Mađarska će osmi put biti domaćin Red Bull Air Race takmičenja. Kako je najavljeno, trka će se drugi put leteti u Budimpešti, a ruta će biti duga 25 metara.
Tango Six izveštavaVaš omiljeni portal izveštavaće sa oba dana ovogodišnje trke u Budimpešti. Prenećemo vam atmosferu uz samu „stazu“ i doneti priče iz pit-stopa najbržeg vazduhoplovnog sporta na svetu.
Svi postovi iz Budimpešte:

The post Recon Flight tura uoči Red Bull Air Racea u Budimpešti appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Red Bull Air Race Budimpešta: Uživo sa kvalifikacija

Izvor: TangoSix.rs, 04.Jul.2015, 16:27

Bonhomme, Ivanoff, Muroya, Besenyei, Chambliss, McLeud, Velarde, Le Vot..Ovako izgleda trenutna rang-lista Masters kvalifikacija pred sutrašnju glavnu trku – četvrti Red Bull Air Race spektakl iznad Dunava u centru glavnog grada Mađarske..Početak trke proletanjem ispod Sečenjijevog lančanog mosta,...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.