Radojičić nezadovoljan dinamikom radova u centru grada

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić nezadovoljan dinamikom radova u centru grada

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je rekao da nije zadovoljan dinamikom radova u centralnim gradskim ulicama, bez obzira što se na dnevom nivou vode razgovori i vrše kontrole.
"Danas sam pokušao da izvršim pritisak da se ubrzaju radovi, kako bi ovaj deo Beograda bolje funkcionisao", rekao je Radojičić nakon sastanka sa predstavnicima izvođača radova i nadzora, kao i nadležnim sekretarijatom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Gradonačelnik je nakon sastanka izrazio nezadovoljstvo dinamikom radova jer su probijeni rokovi za završetak rekonstrukcije na potezu Ulice 27. marta.
"U odnosu na početak intenzivne kontrole i pažnje posvećene ovom projektu, kada smo imali 5.500 nepopločenih kvadratnih metara, u ovom trenutku preostalo je da se poploča još 1.500 kvadrata. Zato sam i danas pokušao da izvršim pritisak na na izvođače radova, kako bi ubrzali radove i doveli u funkciju taj deo Beograda. Neophodno je da se kaznena politika za nepoštovanje rokova preciznije definiše i da za neke naredne projekte insistiramo na tome da se ovakve stvari više ne ponavljaju", rekao je Radojičić.
On je naglasio da svi, a posebno stanari ove ulice, zaslužuju da u narednom periodu imaju manje problema koji se odnose na radove, a što će im omogućiti i lakše funkcionisanje i kretanje.
Gradonačelnik je rekao da ne može da obeća rokove za završetak radova.
"Mogu samo da obećam da ćemo na dnevnoj bazi razgovarati sa izvođačima, kontrolisati ih i pokušati da maksimalno ubrzamo radove", zaključio je gradonačelnik.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Više niko ne zna kada će radovi u "četiri bulevara" biti završeni. Radojičić: Ovo ne sme da se ponovi

Izvor: Blic, 29.Jan.2020

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić razgovarao je danas sa predstavnicima izvođača radova, nadzora i nadležnim sekretarijatom o dinamici radova na rekonstrukciji Ulice 27. marta u Beogradu i izrazio nezadovoljstvo, jer su probijeni rokovi za završetak radova u toj ulici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.