Izvor: Blic, 04.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović donirao 100.000 dolara za "Možeš i ti"

Vladimir Radmanović, krilo Los Anđeles lejkersa odlučio je da donira 100,000 dolara za akciju "Možeš i ti", koju je pokrenuo Vlade Divac, a čiji je cilj pomoć izbeglicama u Srbiji i Africi.

Radmanović je naglasio da ima poseban motiv za priključivanje akciji.

"Glavni razlog moje donacije je taj sto sam i ja sa mojom familijom izbegao 1994. godine. Na moju sreću, cela porodica se smestila u Srbiji i sve je bilo u redu. Na žalost, još i dan danas ima mnogo ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji nemaju stalni krov nad glavom i žive u katastrofalnim uslovima. Tim ljudima treba pružiti pomoć i šansu da se vrate na noge. Mislim da je ovo što je Vlade organizovao veoma veliki i bitan korak na bolje. Voleo bih da se svi naši igrači pridruže toj akciji", izjavio je Radmanović.

Divac je izrazio veliku zahvalnost Radmanoviću za, do sada, najveću donaciju.

"Sasvim razumem njegovu poziciju i motiv zašto želi da pomogne najugroženijim izbeglicama. Znam da će to mnogo pomoći u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Ovo nije akcija pojedinaca nego svih nas", kaže Divac.

Svi koji žele da se priključe mogu to da učine i slanjem poruke na 6312 (korisnici Telenor mreže) i 6412 (korisnici Telekom mreže). Informacije o toku akcije mogu se dobiti i na sajtu www.mozesiti.org

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.