Radile lisice zbog ucene za donaciju KC Niš

Izvor: Mondo, 11.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radile lisice zbog ucene za donaciju KC Niš

Policija i Bezbednosno-informativna agencija, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su pet osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Uhapšeni su: M.N. (1964) zaposlen u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, B.M. (1969) odgovorno lice u špediterskoj kući BRW Cars Niš, zatim N.N. (1976) odgovorno lice u Herbafarmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i D.M. (1986) odgovorno lice preduzeća Labor farm, kao i D.K. (1968) zaposlen u preduzeću Trace Serbia.

Slučaj uzbunjivača Josifovskog: Mora i da plati!

Iz MUP-a je saopšteno da se sumnja da su oni u više navrata zahtevali 37.500 evra od odgovornog lica humanitarne organizacije "28 jun", kako bi osumnjičeni M.N. posredovao da dobije dozvolu Agencije za lekove i medicinska sredstva za uvoz medicinske opreme i sredstava ukupne vrednosti 691.000 dolara, a koji su predviđeni kao donacija Kliničkom centru Niš.

Uhapšeni policajci zbog registracija i inspekcije

B.M. i D.K. su uhapšeni prilikom primopredaje jednog dela novca od 17.000 evra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Humanitarna organizacija "28. juni" - Šta je istina?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) PUN KOVERAT PARA Petorka pokušala da iznudi novac od humanitaraca, uhapšeni prilikom PRIMOPREDAJE 17.000 EVRA

Izvor: Blic, 11.Maj.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.