REZULTATI KONTROLE: Dobar kvalitet hleba na srpskom tržištu!

Izvor: BKTV News, 05.Dec.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZULTATI KONTROLE: Dobar kvalitet hleba na srpskom tržištu!

Hleb na tržištu Srbije je zadovoljavajućeg kvaliteta, pokazali su rezultati 908 kontrola poljoprivredne inspekcije koje su realizovane u 2014. godini, zaključno sa oktobrom.

U 239 slučajeva utvrđena je određena nepravilnost, koja se odnosi pre svega na deklarisanje i uslove za proizvodnju, objavljeno je na sajtu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.
U pomenutom periodu, u 27 slučajeva izrečena je privremena zabrana proizvodnje, podneto je 58 zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za prekršaje, a broj prijava za privredni prestup je 10. Podneto je 211 naređujućih rešenja o otklanjanju nepravilnosti.
U Ministarstvu poljoprivrede ističu da poljoprivredna inspekcija u kontinuitetu kontroliše, između ostalog, i kvalitet i zdravstvenu ispravnost hleba.
Tokom godine obavi se preko hiljadu kontrola ove vrste. Poljoprivredni inspektori intenzivno su angažovani, i pojačane su kontrole, kada je reč o proveri i održivosti uspostavljanja sistema bezbednosti u samim proizvodnim pogonima, odnosno u proizvodnji.
Izvor: tanjug.rs
The post REZULTATI KONTROLE: Dobar kvalitet hleba na srpskom tržištu! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobar kvalitet hleba na srpskom tržištu

Izvor: Studio B, 05.Dec.2014

Hleb na tržištu Srbije je zadovoljavajućeg kvaliteta, pokazali su rezultati 908 kontrola poljoprivredne inspekcije koje su realizovane u 2014. godini, zaključno sa oktobrom...U 239 slučajeva utvrđena je određena nepravilnost, koja se odnosi pre svega na deklarisanje i uslove za proizvodnju, objavljeno...

Nastavak na Studio B...

INSPEKCIJA: Kvalitet hleba zadovoljavajuć

Izvor: Kurir, 05.Dec.2014

BEOGRAD - Hleb na tržištu Srbije je zadovoljavajućeg kvaliteta, pokazali su rezultati 908 kontrola poljoprivredne inspekcije koje su realizovane u 2014. godini, zaključno sa oktobrom...U 239 slučajeva utvrđena je određena nepravilnost, koja se odnosi pre svega na deklarisanje i uslove za proizvodnju,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.