Protokoli za brži granični želežnički saobraćaj

Izvor: Studio B, 13.Okt.2010, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protokoli za brži granični želežnički saobraćaj

Predstavnici Srbije i Crne Gore potpisali su tri protokola koji će omogućiti da se zadržavanje na graničnim prelazima u železničkom saobraćaju skrati za 50 odsto.

Potpisani su protokoli između graničnih policija Srbije i Crne Gore, ministarstava poljoprivrede i o obavljanju graničnog železničkog saobraćaja.

Tim dokumentima predviđeno je da se granična kontrola u putničkim vozovima obavlja tokom vožnje između stanica Bijelo Polje i Vrbnice, a potom do stanice Prijepolje u Srbiji.

Kontrola u želežničkom teretnom saobraćaju obavljaće se u zajedničkoj graničnoj stanici Bijelo Polje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadržavanja vozova na granici sa Crnom Gorom duplo kraća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2010

BEOGRAD -..Na osnovu sporazuma o graničnoj kontroli u železničkom saobaćaju između Srbije i Crne Gore, danas su u Beogradu potpisana tri protokola između graničnih službi dveju država, kojima bi trebalo da se smanji vreme zadržavanja putničkih i teretnih vozova na graničnom prelazu za 50...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Protokoli za brži granični želežnički saobraćaj

Izvor: EMportal, 13.Okt.2010

Predstavnici Srbije i Crne Gore potpisali danas tri protokola koji će omogućiti da zadržavanje na graničnim prelazima u železničkom saobraćaju bude upola kraće.

Nastavak na EMportal...

Protokoli za brži granični želežnički saobraćaj

Izvor: Economy.rs, 14.Okt.2010, 00:18

Predstavnici Srbije i Crne Gore potpisali su danas tri protokola koji će omogućiti da se zadržavanje na graničnim prelazima u železničkom saobraćaju skrati za 50 odsto.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.