Izvor: Danas, 06.Jan.2024, 14:49

Protesti u Sarajevu zbog proslave 9. januara kao Dana RS

Par stotina ljudi okupilo se na današnjem protestu u Sarajevu, koji je u organizaciji Foruma mladih asocijacije nezavisnih intelektualaca "Krug 99" održan povodom proslave 9. januara kao Dana RS, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim. Protest je počeo na Baščaršiji kod Sebilja, a završen je ispred Predsedništva BiH.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Protiv neustavnog dana RS-a: 'Svi za Bosnu, Bosna za sve'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jan.2024

"Svi za Bosnu, Bosna za sve!" - čulo se na protestu zbog obilježavanja neustavnog dana bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska. Forum mladih Asocijacije nezavisnih intelektualaca "Krug 99" okupio je nekoliko desetaka građana u Sarajevu. Protest se dešava tri dana uoči proslave Dana RS-a...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.