Promocija domaćeg turizma na Trgu republike

Izvor: RTS, 07.Jul.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija domaćeg turizma na Trgu republike

Karavan nacionalne turističke organizacije pod sloganom "Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke" prethodnih nedelja obišao je Niš, Čačak i Novi Sad, a sada je u Beogradu, na Trgu republike.
Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović ukazuje da promotivna kampanja ove godine nosi slogan "Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke" i da je to "upravo ono o čemu smo komunicirali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tokom ove letnje kampanje".

"Da smo mi tu, blizu, da pozivamo naše sugrađane da upoznaju znamenitosti Srbije, da se opredele da svoj godišnji odmor ili njegov deo provedu na nekoj lepoj destinaciji u Srbiji", kaže Marija Labović.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je do danas izdato 65.000 vaučera.
"Siguran sam da će do kraja avgusta svih 80.000 vaučera biti podeljeno. Prema tome, akcija će verovatno biti prekinuta i pre 15. oktobra do kada je rok, zato pozivam sve one koji još uvek nisu iskoristili, da to odmah učine", kaže Ljajić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.