Prognoza: Vikend će biti sunčan, od 17. jula tropske vrućine

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prognoza: Vikend će biti sunčan, od 17. jula tropske vrućine

Danas će u Srbiji biti sunčano tokom celog dana, a maksimalna temperatura biće do 30 stepeni. Zbog povećane vlažnosti, pred nama je izuzetno sparan dan - ovako će u Srbiji proteći petak. A za vikend...

Vikend pred nama biće obasjan suncem. I u subotu i u nedelju predviđa se maksimalna temperatura do 30 stepeni - idealno vreme za sve one koji planiraju da predah od posla provedu na gradskim bazenima ili sunčajući se na plaži nekog jezera.U ponedeljak je, na jugu zemlje, moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << povremena kiša, dok će maksimalna dnevna temeratura biti oko 30 stepeni. Bez tropskog vremena i uglavnom bez kiše, predviđaju meteorolozi, biće sve do pred kraj iduće sedmice."Skala na termometru neće preći 30. podeljak sve do četvrtka", kažu iz "Meteosa".Od 17. jula sledi porast temperature i vrućine na području cele Srbije. Vrućine stižu od 18. jula i trajaće do 21, kada će u hladu biti mereno i 35 stepeni."Posle toga, ponovo će na snazi biti prijatnije vreme, odnosno prosečne izmerene vrednosti neće biti iznad 28 ili 29 stepeni", kažu u "Meteosu".(Izvor: Večernje novosti)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.