Profesor terao studente da kupe njegovu knjigu dva puta

Izvor: Blic, 16.Jul.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor terao studente da kupe njegovu knjigu dva puta

BEOGRAD - Odavno je poznato da profesori uslovljavaju studente da moraju da kupuju njihove udžbenike kako bi izašli na ispit ili dobili veću ocenu, ali nikad ranije se nije čula priča da moraju da kupe dva puta jednu te istu knjigu. Bez knjige niko ne ide na ispit, jer, kako tvrde studenti, u protivnom profesor vraća

Ovakav zahtev, kako tvrde studenti, ima i Dragoslav Jokić, profesor na Beogradskoj poslovnoj školi.

- Da bi se kod profesora Jokića na Beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslovnoj školi položila dva predmeta - preduzetništvo i marketing - potrebno je dva puta kupiti njegov udžbenik „Preduzetništvo - kako osmisliti, pokrenuti i uspešno voditi sopstveni biznis", koji košta 1.500 dinara - priča jedan od studenata koji trenutno pohađa nastavu kod Dragoslava Jokića.

Prema njegovoj priči, knjiga se čak i ne kupuje kod profesora, već kod njegove supruge izvan zgrade škole, u nekoj kancelariji.

- Kad položi jedan od ova dva ispita, na kraju knjige pored svog imena, student mora da upiše i ime predmeta koji je položio, a kada izađe na drugi ispit, profesor traži novu knjigu - kaže ovaj student.

Opširnije u štampanom izdanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Profesor silio studente na dvostruku kupovinu knjige

Izvor: S media, 16.Jul.2011

Odavno je poznato da profesori uslovljavaju studente da moraju da kupuju njihove udžbenike kako bi izašli na ispit ili dobili veću ocenu, ali nikad ranije se nije čula priča da moraju da kupe dva puta jednu te istu knjigu. ..Ovakav zahtev, kako tvrde studenti, ima i Dragoslav Jokić, profesor na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.