Priznanja Branku Stankoviću i Veselinu Grozdaniću

Izvor: RTS, 13.Nov.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanja Branku Stankoviću i Veselinu Grozdaniću

Tradicionalno, udruženje "Srpski Krivak" i ove godine dodeljuje nagrade najuglednijim građanima iz različitih oblasti. Večeras su dve nagrade otišle u ruke naših kolega, autoru emisije "Kvadratura kruga", Branku Stankoviću i reditelju Veselinu Grozdaniću.
Najviše nagrađivani novinar RTS-a, na svoju policu sa više od 60 priznanja, dodao je i nagradu za novinarstvo i doprinos očuvanju tradicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udruženja "Srpski Krivak".

"Svih ovih godina sam se trudio da ne mislim srpski samo, nego da čuvam vrednosti ovog naroda, dušu i tradiciju", rekao je Branko Stanović.
Ove godine glumica Branka veselinović obeležila je veliki jubilej, 100. rođendan ali i ponela nagradu za glumu i humanitarni rad.
"Ovo možeda bude jedna velika radost i za starost i za mladost. Ja sam ceo život posvećivala humanom radu, zato me sad ne vidite staru nego večno mladu", ističe Branka Veselinović.
Nisu izostala ni priznanja za sportske podvige.
"Mogu reći da sam stvarno ponosna i srećna, zato što je to sastav tako kvalitetnih i uspešnih ljudi Srbije, mislim da je to nagrada koja ima jedan poseban značaj", poručuje sportistkinja Jasna Šekarić,
Nagrađeni su i Vojkan Borisavljević, Veselin Grozdanić, Aleksandar Kavčić, Zoran Krivokapić, Miodrag Mesarović i Vladimir Alekseevič Zrnov.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.