Prikupljeno više od 38.000 glasova za bebe

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljeno više od 38.000 "glasova za bebe"

BEOGRAD - Inicijativu "Glasaj za bebe" koja ima za cilj ograničenje marži na 10 odsto i ukidanje PDV-a na hranu i opremu za bebe do sada je potpisalo više od 38.000 građana, a volonteri se u sve većem broju javljaju da u svojim mestima prikupljaju potpise, saopštili su organizatori akcije.

Prošlog petka su otvoreni punktovi za potpisivanje u više gradova u Srbiji - u Beogradu na više od 10 lokacija, u Novom Sadu na četiri lokacije, u Nišu na dve, u Užicu na najmanje tri lokacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao i u Kragujevcu, Novom Pazaru, Bečeju, Šapcu, Boru, Smederevu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci, Pančevu, Kruševcu, Kikindi, Rumi, Vrbasu.

Akciji se priključio i lanac Mocart kladionica koji je u svim svojim objektima širom Srbije omogućio potpisivanje inicijative koje će trajati do 8. marta.

Aktivisti članica inicijativnog odbora, Fonda B92, servisa Halo beba, portala Bebac.com, udruženja Roditelj i Mreže organizacija za decu Srbije, ali i veliki broj volontera beogradskog Crvenog krsta i građana koji su se prvi put našli u ovoj ulozi, sakupili su za tri dana više od 38.000 potpisa širom zemlje.

Akcija će biti nastavljena kako bi se prikupilo još više "glasova za bebe", kako bi se pokazalo da ogroman broj građana zahteva promenu ekonomske i socijalne politike prema roditeljstvu, kao i njihovu želju da pomognu i učestvuju u tim promenama, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

PRIKUPLJENO VIŠE OD 38.000 "GLASOVA ZA BEBE"

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Inicijativu "Glasaj za bebe" koja ima za cilj ograničenje marži na 10 odsto i ukidanje PDV-a na hranu i opremu za bebe do sada je potpisalo više od 38.000 građana, a volonteri se u sve većem broju javljaju da u svojim mestima prikupljaju potpise, saopštili su organizatori akcije...BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.