Prijava poreza elektronskim putem

Izvor: Blic, 17.Jun.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava poreza elektronskim putem

Građani mogu od 1. juna da podnose elektronsku PDV prijavu preko novog portala poreske uprave, a početkom sledeće godine moći će na ovaj način da podnose i godišnju prijavu poreza - rekao je Dejan Vidojević, pomoćnik direktora poreske Uprave u Privrednoj komori Srbije.

Elektronsko podnošenje PDV prijava građanima je već proteklih devet meseci bilo dostupno na sajtu PKS.

- U PKS građani mogu da dobiju elektronske sertifikate bez naknade - rekao je Đuro Vjonović direktor centra za informatiku i elektronsko poslovanje u PKS.

Sertifikat još može da se dobije i u MUP-u, Pošti, i kompaniji "Halkom”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanije izvezle softver za 70 miliona evra

Izvor: Beta, 17.Jun.2011

BEOGRAD, 17. juna 2011. (Beta) - Softverske kompanije iz Srbije izvezle su u 2010. godini kompjuterske programe u vrednosti 70 miliona evra, rečeno je u petak u Privrednoj komori Srbije...Direktor Centra za informatiku i elektronsko poslovanje PKS DJuro Vojnović rekao je da zvanična vrednost izvoza...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.