Izvor: B92, 26.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Iliću, priveden osumnjičeni

Čačak -- Policija je privela osobu za koju sumnja da je u telefonskom razgovoru policiji pretila Velimiru Iliću.

Čačanska policija privela je osobu za koju sumnja da je jutros u telefonskom pozivu policiji pretila ministru za kapitalne investicije Velimiru Iliću, saopšteno je danas u Čačku. U saopštenju policije navodi se da je ta osoba, čiji identitet nije saopšten, takođe pretila da će dići u vazduh francuski tržni centar "Interex" u Preljini, kod Čačka. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U telefonskom pozivu, upućenom preko dežurne službe čačanske policije, ta osoba je pretila Iliću zbog toga što je navodno sinu bivšeg predsednika BiH Alije Izetbegovića omogućio da otvori tržni centar "Interex".

Ekipa kriminalističke tehnike čačanske policije je nakon poziva izvršila pregled "Interexa" i utvrdila da je reč o lažnoj dojavi.

U "Interexu" su agenciji Beta rekli da su za pretnju saznali od policije kada su došli da izvrše pregled hipermarketa i da nije bilo panike zbog pretnji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.