Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 13:51

Preminuo doktor Slobodan Ivanović, vlasnik klinike "Anlave"

Primarijus doktor Slobodan Ivanović, vaskularni hirurg i osnivač prve privatne klinike u Srbiji "Anlave", preminuo je danas je u Beogradu u 69. godini.
Slobodan Ivanović je bio stipendista Kraljevine Švedske, a usavršavao se i u Češkoj, Rusiji i SAD.

Bio je i dugogodišnji saradnik RTS-a, a RTS će ga pamtiti i po noći u kojoj je naša televizija napadnuta za vreme NATO agresije, kada je primarijus Ivanović organizovao i pružao pomoć povređenima u tom napadu.
Za sobom je ostavio suprugu, troje dece i petoro unučadi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo poznati lekar Slobodan Ivanović, osnivač klinike "Anlave"

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Primarijus doktor Slobodan Ivanović, vaskularni hirurg i osnivač prve privatne klinike u Srbiji "Anlave", preminuo je danas je u Beogradu u 69. godini, preneo je RTS.

Nastavak na Blic...

PREMINUO ČUVENI DOKTOR IVANOVIĆ: Iznenadna smrt hirurga i osnivača klinike "Anlave"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Čuveni vaskularni hirurg ostavio je iza sebe suprugu, troje dece i petoro unučadi..Primarijus doktor Slobodan Ivanović, vaskularni hirurg i osnivač prve privatne klinike u Srbiji "Anlave", preminuo je danas je u Beogradu u 69. godini života...Slobodan Ivanović je bio stipendista Kraljevine Švedske,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.