Preminula porodilja povređena kod Kruševca

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula porodilja povređena kod Kruševca

Porodilja koja je teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, jutros je preminula.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.

Prevremeno rođena beba zbog teškog stanja majke, koja je juče povređena u saobraćajnoj nezgodi kod Kruševca, a rano jutros i preminula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dalje je u teškom stanju, a prognoza je neizvesna, rečeno je Tanjugu u Kliničkom centru Kragujevac.

Beba se nalazi na odeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.

Porodilja u kritičnom stanju, beba reanimirana!

Žena je, inače, primljena u devetom mesecu trudnoće u izuzetno teškom stanju i zbog unutrašnjeg krvarenja izvršen je carski rez posle čega je beba prebačena u KC Kragujevac.

Nesreća se dogodila juče oko 6.45 časova kod mesta Čokotino brdo i u direktnom sudaru autobusa kruševačkog "Jugoprevoza" i vozila "fiat punto", smrtno je stradao 26-godišnji vozač, suprug porodilje, dok su putnici u vozilu zadobili povrede.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula porodilja povređena u nesreći kod Kruševca, beba i dalje u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019

Porodilja koja je teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, jutros je preminula, objavio je "Blic"...Kako se navodi, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju...Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.