Prekršajne prijave zbog tuče u Kovačici

Izvor: RTS, 18.Okt.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršajne prijave zbog tuče u Kovačici

Protiv S. S. i G. R podnete su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira u Kovačici, saopštio je MUP.
Policiji u Kovačici, jutros je, oko 1.20 sati prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu "Relaks" u tom mestu S. S. iz Beograda vređao, a potom i udario u rame G. R. iz Debeljače, koji mu je uzvratio udarcem u glavu, prenosi Tanjug.
S. S. je, kako je navedeno u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a, nastavio sa remećenjem javnog reda i mira, tako što je vređao J. P. i D. D. iz Kovačice.
Patrola Policijske službe Kovačica je intervenisala i sprečila dalje narušavanje javnog reda i mira, a prekršajne prijave podnete su protiv S. S. i G. R, u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru.
O navedenom događaju obavešteno je i nadležno tužilaštvo.
Inače, Demokratska stranka zatražila je da nadležni u skladu sa zakonom reaguju na incident u Kovačici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOVAČICA: Sukob u kafani Relaks, prijave protiv dva učesnika

Izvor: Kurir, 18.Okt.2015

Prema saopšenju MUP-a, jutros u 01,20 časova, policiji u Kovačici je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu „Relaks“ u ovom mestu došlo do narušavanja javnog reda i mira, tako što je S. S. iz Beograda vređao, a potom i udario u rame G. R. iz Debeljače, koji mu je uzvratio udarcem u glavu...S....

Nastavak na Kurir...

MUP: Prekršajne prijave zbog tuče u Kovačici

Izvor: B92, 18.Okt.2015

Policija u Kovačici podnela je prekršajne prijave protiv dve osobe jer su u ugostiteljskom objektu "Relaks" vređale i fizički napale goste, saopštio je MUP...Kako se navodi u saopštenju incident je prijavljen noćas oko 1.20, kada je S.S. iz Beograda vređao i udario u rame G.R. iz Debeljače koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.