Poznati pevaju za Martu: Humanitarni koncert ispred Muzeja 25. maj

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevaju za Martu: Humanitarni koncert ispred Muzeja "25. maj"

Koncert će se održati 20. septembra na platou ispred Muzeja "25. maj" s početkom u 20 časova.

Opština Savski venac u saradnji sa Osnovnom školom "Radojka Lakić" organizuje humanitarni koncert kako bi sakupila novac za nastavak lečenja Marte Mirković, učenice petog razreda ove škole.

Na humanitarnom koncertu nastupiće brojni poznati muzičari: Sergej Ćetković, "Amadeus" bend, Mari Mari, Johnny Ranković & The Churlians, ft. Žika Jelić YU Grupa, Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Režak, grupa "The colors of dance", škola baleta "Farfalline" i plesni studio"Ris".

Devojčica Marta Mirković, nakon četvrte operacije od aprila ove godine, doživela je infarkt pluća kada je došlo do srčanog zastoja. Po sprovedenoj reanimaciji devojčica nije došla svesti već je upala u komu, a trenutno se nalazi odeljenju intezivne nege, Instituta za majku i dete na Novom Beogradu. Njeno stanje je i dalje teško.

Medicinske ustanove koje se bave stanjem kome, postoje u inostranstvu, a samo za troškove transporta potrebno je 16.500 evra, dok je zajednonedeljno ispitivanje potrebno je još 9.000 evra.

Ipak, to nije konačna suma koja je potrebna za nastavak lečenja. Opština Savski venac i OŠ "Radojka Lakić" pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na koncert, podrže akciju i pomognu Marti da se probudi iz kome.

Cena ulaznice je 200 dinara, a svi koji su u mogućnosti da pomognu, mogu to učiniti i uplatom na žiro- račun (Banka Intesa): 160-5110200197575-78.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Humanitarni koncert za Martu

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Sep.2018

BEOGRAD - Za Martu sam saznala kada sam se vraćala sa posla. Prišla su mi tri deteta, videlo se odmah da su osnovci i dali mi papirić sa podacima o uplati i broju računa. ..  . Rekli su mi: "Za našu drugaricu, u komi je. Mnogo je mršava"..  . Uzela sam papirić i dobacila im samo "iz koje...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.