Pozitivno još osam Kragujevčana

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 09:30

Pozitivno još osam Kragujevčana

Na teritoriji grada Kragujevca registrovano je osam novih slučajeva zaraze Korona virusom, pokazuju poslednji podaci ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje. U kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 9 sati, hospitalizovano je 12 pacijenata kod kojih je registrovan virus kovid 19.

Prema poslednjim informacijama iz ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje od 337 uzoraka uzetih na području Šumadijskog okruga i obrađenih PCR metodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili antigenskim testovima juče do 20 časova u laboratoriji “Kraguj” i domovima zdravlja registrovano je osam u Kragujevcu, dok juče nije bilo novoregistrovanih slučajeva zaraze u Batočini, Aranđelovcu, Kniću, Rači, Topoli i Lapovu.

Od početka epidemije do sada u Šumadijskom okrugu uzeto je 107.107 uzoraka, a zaraženo je 38.259 osoba. Od tog broja, 27.049 iz Kragujevca, 5.043 iz Aranđelovca, 2.153 iz Topole, 1.435 iz Knića, 1.152 iz Batočine, 822 iz Rače i 605 iz Lapova, prenosi infokg.rs.

Iz Instituta za javno zdravlje poručuju da je trenutno u kućnoj izolaciji u Šumadijskom okrugu 100 osoba, od kojih je 50 u Kragujevcu.

U ovdašnjem Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 9 sati, hospitalizovano je 12 pacijenata kod kojih je registrovan virus kovid 19, a jedan je na respiratoru. Iz ove zdravstvene ustanove, u utorak, 22. juna, nije bilo otpuštenih pacijenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.