Požega: Zadavio bolesnu suprugu!?

Izvor: Mondo, 16.Mar.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požega: Zadavio bolesnu suprugu!?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Požege uhapsili su muškarca (59) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Postoje osnovi sumnje da je on u porodičnoj kući u Požegi svoju suprugu, nakon verbalne rasprave, rukama stezao oko vrata i tako usmrtio, navodi se u saopštenju MUP-a.

List "Kurir" piše da se monstruozan zločin dogodio u sredu u kući ovog bračnog para kada je supurg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << golim rukama ugušio svoju ženu koja je dugo godina bolovala od Alchajmerove bolesti. On je, navodi list,  potom prijavio da mu je supruga preminula prirodnom smrću.

Osumnjičen da je ubio ženu gurnuvši je sa mosta

 Međutim, na njenom telu bile su primetne rane pa je izvršena odbukcija koja je pokazala da je žena preminula od posledica gušenja. Nedugo zatim u Papratište je pristigla policija i uhapsila supruga.

Kako navode iz MUP-a osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu određen pritvor do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

UŽAS: Muškarac ubio ženu i dete u Beogradu! VIDEO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac, zadavio bolesnu suprugu? VIDEO

Izvor: B92, 16.Mar.2018

Požega -- Policija u Požegi uhapsila je muškarca iz sela Papratišta, zbog sumnje da je ubio suprugu. Komšije gotovo da ne veruju u tu verziju...Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni R. M. (59) policiji je prvo prijavio da je njegova supruga umrla prirodnom smrću. Međutim, obdukcija je pokazala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.