Požarevljani preglede zakazuju telefonom

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevljani preglede zakazuju telefonom

POŽAREVAC - Dom zdravlja u Požarevcu započeo je elektronsku obuku i uvođenje elektronskog kartona koji će što će biti realizovano polovinom januara ove godine.

Uvedeni su i timovi lekara i medicinskih sestara, tako da će pacijentima biti omogućeno da telefonom zakazuju pregleda kod izabranih lekara i da naručuju terapiju.

Prema rečima pomoćnice direktora za medicinska pitanja i organizaciju zdravstvene službe Suzane Mladenović, u planu je da se, u dogovoru sa telefonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << operaterima, uvede još jedna telefonska linija, kako bi se pacijentima olakšalo dobijanje odgovarajućih informacija.

Polovinom januara požarevački Dom zdravlja otvoriće i svoj sajt na kome će biti predstavljene sve službe.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.