Potvrđene 3 godine za ubistvo džipom

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene 3 godine za ubistvo džipom

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri godine i dva meseca zatvora Sašu Beočanina, jer je u julu 2011. godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo motociklista Ognjen Tripković (24).

Foto: MONDO/Mladen Stojović ilustracija

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, odbijene su sve žalbe i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu koje je Beočanina osudilo zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javnog saobraćaja.

Opet smrt na motoru - Stradao mladić

Istom odlukom izrečana mu je i mera bezbednosti - zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije od dve godine.

Sud je utvrdio da je Beočanin tog dana 19. jula 2011, sa oko 2,26 promila alkohola u krvi u centru Beograda džipom naleteo na motor kojim je upravljao Tripković, a sa njim je na motoru bila L.S. Od siline udarca su oboje odbačeni na kolovoz.

Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a devojka je zadobila teške telesne povrede.

Apelacioni sud smatra da su prvostepenom presudom pravilno ocenjene olakšavajuće i otežavajuće okolnosti za Beočanina, pa ju je potvrdio.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.