Potera za Čehom:Kolima udario devojčicu pa zbrisao

Izvor: Mondo, 16.Sep.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera za Čehom:Kolima udario devojčicu pa zbrisao

Devojčica K.S. teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Niš - Pirot u selu Prosek.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Do nesreće je došlo oko 7:30 minuta kada je češki državljanin, M.B. (19), “mercedesom” bugarskih tablica, krećući se iz pravca Pirota retrovizorom udario devojčicu koja je hodala uz ivicu kolovoza, javlja "Kurir".

S obzirom na to da je vozio velikom brzinom, K.S. je zadobila jak udarac koji je oborio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na put pa su joj povređeni karlica, ruke i noge zbog čega je zadržana na lečenju na Dečjoj klinici.

Nakon nesreće vozač “mercedesa” je pokušao da pobegne ali je zahvaljujući efikasnoj akciji niške policije brzo identifikovan i zaustavljen na naplatnoj rampi "Nais" na autoputu Niš - Beograd.

Protiv njega su podnete krivične prijave zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.