Popov: O prodaji „Centroproizvoda nema ni govora!

Izvor: Press, 26.Jan.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popov: O prodaji „Centroproizvoda" nema ni govora!

„Centroproizvod" razgovara sa mnogim svetskim kompanijama o mogućoj saradnji, ali nema ni govora o promeni vlasničke strukture, kaže za Press direktor „Centroproizvoda" Nemanja Popov, demantujući tako spekulacije koje su se juče pojavile da bi ovu kompaniju mogli da kupe „Doktor Etker" i „Nestle". Popov ističe da u „Centroproizvodu" privode kraju petogodišnji poslovni plan i razmišljaju o kupovini nekih kompanija i proširenju proizvodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << asortimana.- Razgovaramo sa mnogim svetskim kompanijama o mogućoj saradnji, ali nema ni govora o promeni vlasničke strukture, tako da vest da „Doktor Etker" i „Nestle" kupuju našu kompaniju apsolutno nije tačna. Pominje se i krajnje nerealna suma od 90 miliona evra. U pitanju su spekulacije, i to preuveličane i prenaglašene. Istina je, da ponovim, da uvek postoji mogućnost da sarađujemo sa nekom kompanijom radi daljeg širenja kompanije, ali o prodaji ne razmišljamo - naglašava Popov.
On kaže da postoji mogućnost da „Centroproizvod" kupi neku kompaniju.
- Razmišljamo o nekim akvizicijama i regionalizaciji, ali za sada nema konkretnih dogovora - kaže Popov.
„Centroproizvod" je privatizovan 2004. godine, a kupio ga je za 16 miliona evra domaći biznismen Darko Bajčetić, koji je prethodno prodao „Don kafu" izraelskoj kompaniji „Elite". U kompaniju je do sada investirano oko 20 miliona evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popov: Nema prodaje Centroproizvoda

Izvor: B92, 27.Jan.2011, 01:41

Beograd -- Centroproizvod razgovara sa mnogim svetskim kompanijama o mogućoj saradnji, ali nema ni govora o promeni vlasničke strukture, kažu u toj kompaniji...Direktor Centroproizvoda Nemanja Popov demantuje spekulacije koje su se juče pojavile da bi ovu kompaniju mogli da kupe Doktor Etker i Nestle...Popov...

Nastavak na B92...

O prodaji „Centroproizvoda" nema ni govora!

Izvor: S media, 27.Jan.2011

„Centroproizvod" razgovara sa mnogim svetskim kompanijama o mogućoj saradnji, ali nema ni govora o promeni vlasničke strukture, kaže direktor „Centroproizvoda" Nemanja Popov, demantujući tako spekulacije koje su se juče pojavile da bi ovu kompaniju mogli da kupe „Doktor Etker" i „Nestle"...Popov...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.