Ponovo dozvoljene posete u zatvoru

Izvor: B92, 27.Avg.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo dozvoljene posete u zatvoru

Beograd -- Pritvorenicima u Specijalnom sudu u Beogradu, među kojima je pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić, ponovo su dozvoljene posete advokata.

Portparolka Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Zorana Vučićević je rekla da su posete bile zabranjene zbog bezbednosti, ali nije navela o čemu se tačno radi.

Ona nije navela ni koliko je zabrana poseta trajala. Vučičević je istakla da se zabrana odnosila na sve pritvorenike, a ne samo na Kalinića.

Kalinić je pre nekoliko dana izručen Srbiji iz Hrvatske i nalazi se u pritvoru Specijalnog suda u Beogradu do kraja istrage za ubistva, a osuđen je za više ubistava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.