Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 09:23

Policija pronašla drogu u izajmljenom stanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. L. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je pretresom stana koji je osumnjičeni iznajmio na Savskom vencu pronašla oko kilogram amfetamina spakovanog u više kesa, pet kesica sa oko 250 grama tableta nalik na opojnu drogu MDMA, 10 kesa ukupne težine oko 10 kilograma materije koja služi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za uvećanje mase narkotika, kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje u Beogradu, nađena droga u stanu na Savskom vencu

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. L. (38) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na N1 televizija...

UHAPŠEN DILER U stanu nađena droga i 10 kilograma materije za uvećanje mase narkotika

Izvor: Blic, 28.Apr.2021

Policija je uhapsila D. L (38), u čijem je stanu nađena velika količina droge, zbog sumnje da je istu proizvodio i prodavao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.