MUP ispituje uzroke požara u Kozari

Izvor: B92, 26.Maj.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP ispituje uzroke požara u Kozari

Beograd -- Požar u napuštenom bioskopu Kozara, u centru Beograda, potpuno je ugašen tokom noći, ali se još ne znaju uzroci njegovog izbijanja.

U Birou za komunikaciju s medijima MUP-a Srbije agenciji Beta je jutros rečeno da je uviđaj o uzrocima izbijanja požara i dalje u toku.

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić Beti je rekao da su tokom noći ugašeni i poslednji plamičci i pregledan svaki ćošak u bioskopu.

"Požar je ugašen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada je na redu policija. Ja moram da ponovim da su naši vatrogasci ponos grada, jer su ponovo pokazali veliku hrabrost. Svakako ostaje žal za jednim takvim mestom kao što je Kozara", kaže Marić za B92.

U gašenju požara, koji je izbio juče nešto posle 14 časova u galeriji bioskopa "Kozara", koji ne radi od februara 2007. godine, učestvovalo je 56 vatrogasaca sa 17 vozila.

Prema podacima Gradskog zavoda za javno zdravlje, u centru Beograda nije povećana koncentracija zagađujućih materija od posledica požara.

Juče posle podne u široj okolini bioskopa su se osećali garež, dim i miris paljevine.

U požaru nije bilo povređenih niti poginulih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Ispituju se uzroci požara u Kozari

Izvor: Akter, 26.Maj.2012

Požar u napuštenom bioskopu Kozara, u centru Beograda, potpuno je ugašen tokom noći, ali i dalje nisu poznati uzroci njegovog izbijanja

Nastavak na Akter...

MUP utvrđuje uzroke požara u “Kozari”

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2012

Tokom noći ugašeni i poslednji plamičci i pregledan svaki ćošak u bioskopu, rekao Predrag Marić

Nastavak na Telegraf.rs...

Ispituju se uzroci požara u Kozari

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012

BEOGRAD, 26. maja 2012. (Beta) - Požar u napuštenom bioskopu Kozara, u centru Beograda, potpuno je ugašen tokom noći, ali i dalje nisu poznati uzroci njegovog izbijanja... BEOGRAD, 26. maja 2012. (Beta) - Požar u napuštenom bioskopu Kozara, u centru Beograda, potpuno je ugašen tokom noći, ali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.