Pola Beograda bez struje zbog kvara

Izvor: TvojPortal.com, 17.Jun.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola Beograda bez struje zbog kvara

17. 06. 2011. Vestionline | Beta
Veliki deo Beograda trenutno je bez struje zbog kvara jedne od najvećih trafostanica u gradu, rečeno je agenciji Beta u Elektrodistribuciji Beograd (EDB).


Veliki deo glavnog grada nema struju zbog kvara na trafou
Kako navode u EDB-u, bez struje su, Novi Beograd, Zemun, Banovo Brdo, Žarkovo, Čukarica, pojedini delovi u opštini Savski venac i u samom centru grada.
Ekipe Elektromreže Srbije su na terenu i uskoro se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << normalizacija snabdevanja strujom, navode u EDB-u.
Nestanak struje izazvao je i probleme u saobraćaju, pošto ne funkcioniše ni saobraćajna signalizacija.
Kvar na trafo stanici Beograd 5, jednoj od najvećih u gradu, izbio je oko 13 sati. Trafostanica je u vlasništvu preduzeća Elektromreže Srbije.

beogradtrafo za strujuelektrična energijakvar

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.