Podrška Igora Jurića roditeljima Monike Karimanović

Izvor: RTS, 27.Dec.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Igora Jurića roditeljima Monike Karimanović

Policija i dalje traga za devojčicom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za koga se sumnja da ju je oteo prošlog petka. U međuvremenu, roditeljima devojčice podršku je pružio Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić". On ih je posetio a roditelji ističu da im to mnogo znači.
Na snimku sa sigunosnih kamera vidi se kako Monika prolazi, sumnja se da je negde na putu do škole oteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nadležni kažu da neće stati dok ne pronađu devojčicu. Osam dana kasnije, njenim roditeljima podrška Igora Jurića ima posebno značenje.

"Ta njegova uteha da budemo jaki, da budemo pribrani i što više da budemo jači zbog moje ćere", rekla je Monikina majka Aleksandra Karimanović.
"Mnogo nam znači iskreno njegova podrška, to njegovo iskustvo kroz šta je sve prolazio", istakao je otac Robert Karimanović.
Igor Jurić je poslao poruku da nije vreme za posustajanje. Podseća da je njegova Tijana tražena 13 dana i smatra da su sada ključni dani.
"Ponavljam po stoti put - ne želim da ovo bude politička manipulacija bilo koga u ovoj zemlji, nego da se udružimo oko ovog jednog teškog slučaja, da ovo dete vratimo kući i da posle svi zajedno razmišljamo o tome ko je kriv zbog ovoga što se ovo desilo", rekao je Igor Jurić.
Roditelji su zahvalni svima koji učestvuju u potrazi. Kažu da veruju da je Monika živ ai da joj oni daju snagu.
Monika je jedinica, za nju svi kažu da je tiha, mirna i, pre svega, dobra devojčica.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.