Pod svojim krovom posle 13 godina

Izvor: Blic, 11.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod svojim krovom posle 13 godina

Porodica Vladić, izbegla iz Hrvatske u akciji „Oluja", posle 13 godina ponovo ima svoj krov nad glavom. Zahvaljujući akciji „Možeš i ti" koju je pokrenuo HOD, humanitarna organizacija koršarkaša Vlade Divca, Vladićima je kupljena kuća u Kulpinu u opštini Bački Petrovac u koju su se juče uselili.



Useljenje u novi dom poželeli su im Snežana Divac, suosnivač fondacije kao i predstavnici državnih i međunarodnih organizacija koje su učestvovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u realizaciji ovog posla.

Veljko, Mirjana i njihova petnaestogodišnja ćerka Dijana izbegli su iz Gornjeg Hrastovca, a od 1995. godine bili su smešteni u kolektivnom centru u Gadžin Hanu. Veljko Vladić zahvalio se donatorima, a Snežana Divac je apelovala na društvo da se aktivnije uključi u zbrinjavanju ljudi koji su ostali bez krova nad glavom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbeglička porodica uselila u kuću - poklon Fondacije Divac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2008

BAČKI PETROVAC - U okviru akcije "Možeš i Ti", koju je pokrenula Humanitarna organizacija "Divac", danas je tročlana izbeglička porodica Vladić dobila kuću u Kulpinu, čime je trajno rešeno njeno stambeno pitanje...To je prva donacija u Vojvodini u okviru akcije u kojoj je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.