Izvor: TangoSix.rs, 27.Okt.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje zimski red letenja na „Nikoli Tesli“

Zimski red letenja na aerodromu Nikola Tesla počinje da važi od nedelje, 30. oktobra i biće na snazi do subote, 25. marta 2017. godine, saopštila je ova vazdušna luka.
– Tokom nastupajuće zimske sezone u redovnom avio-saobraćaju 22 avio-kompanije putnicima su obezbedile direktne letove ka 56 destinacija u Evropi, Severnoj Americi, Bliskom Istoku i Severnoj Africi, uz predviđeno povećanje ukupnog broja letova od oko 5 % u odnosu na realizovani broj letova tokom prošlogodišnje sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << – rečeno je na Aerodromu.
Najveća promena u odnosu na prošlogodišnju zimsku sezonu jesu letovi Er Srbije (Air Serbia) za Njujork tri puta nedeljno. Aerodrom navodi da će ovim letovima biti prilagođen red letenja ka drugim destinacijama u regionu. Prema najavama, nacionalni prevoznik će nastaviti i letove za Larnaku i Hamburg, dok će za po jedan let biti uvećan broj nedeljnih letova za Berlin, Milano, Tivat i Tiranu.
– Novosti su i da će poljski „LOT“ za 3 leta uvećati broj nedeljnih letova za Varšavu, dok će za po jedan let biti uvećan broj nedeljnih letova avio-kompanija „Swiss“ za Cirih, „Alitalia“ za Rim, „Fly Dubai“ za Dubai, „TAROM“ za Bukurešt, a u prvom delu zimske sezone i broj letova kompanije „Wizz Air“ za londonski aerodrom Luton.
„Wizz Air“ će letove za Karlsrue Baden-Baden obavljati i tokom zimske sezone, dok će avio-kompanija „Etihad Airways“ za gotovo trećinu uvećati kapacitet na letovima iz Beograda, na kojima će tokom zimske sezone saobraćati A320. Sa početkom nove godine Beograd postaje jedno od prvih tržišta na kojem će „Swiss“ predstaviti najnoviji model aviona u svojoj floti, „Bombardier CS100“, čiji je ova avio-kompanija prvi korisnik – najavljuju sa beogradskog aerodroma.
Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika veliki broj kompanija predviđa uvećanje obima saobraćaja. U ovom periodu Er Srbija uvešće dodatne letove ka 16 destinacija iz svoje mreže, zatim seriju letova do Sankt Peterburga, kao i čarter letove za Maltu, Barselonu, Sardiniju i Siciliju. Takođe, avio-kompanije „Easy Jet“, „Swiss“, „Norwegian“, „Air Cairo“ i „Wizz Air“ planiraju u ovom periodu dodatne letove ka Ženevi, Cirihu, Oslu, Hurgadi, Parizu, Ajndhovenu, Malmeu i Larnaki.
– Tokom ovogodišnje zimske sezone, dve izraelske avio-kompanije, „Israir Airlines“ i „Arkia Israeli Airlines“ po prvi put su planirale obavljanje serije čarter letova između Beograda i Tel Aviva – navodi se u saopštenju i dodaje da će, prema najavama, tokom sledeće letnje sezone letove za Amsterdam započeti avio-kompanija „Transavia Airlines“ početkom aprila, dok će „Wizz Air“ uspostaviti letove za Fridrihshafen, Nirnberg Hanover i Maltu u drugoj polovini maja.
#mc_embed_signup{background:#fff;clear:left;font:14px Helvetica,Arial,sans-serif}    Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu.* indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company





   
   
   
   




The post Počinje zimski red letenja na „Nikoli Tesli“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

„Ryanair“ objavio raspored letenja iz Niša za letnju sezonu 2017.

Izvor: TangoSix.rs, 27.Okt.2016

Kompanija „Ryanair“, predstavila je u Nišu raspored letenja za letnju sezonu 2017. godine sa „Konstantina Velikog“. On podrazumeva letove do Berlina, Bratislave, Dizeldorfa i Milana (osam povratnih letova do i iz Niša nedeljno) što su, izuzev Berlina, rute koje će biti uvedene do početka...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.