Počelo saslušanje roditelja male Tijane

Izvor: Blic, 14.Nov.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo saslušanje roditelja male Tijane

U toku je saslušanje Nebojše i Jelene Ognjanović, roditelja osmogodišnje Tijane koja je preminula u Hjustonu 15. jula.

Nebojša i jelena Ognjanović došli su u 8.45 u zgradu SUP-a u Bulevaru despota Stefana sami, bez advokata.

Njih saslušavaju na zahtev Tužilaštva koje je reagovalo na tvrdnje da je sa raćuna za "Tijanino srce" skinuto dva miliona evra i da su to uradili njeni roditelji.

Za operaciju Tijane Ognjanović prikupljeno je 2,6 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lečenje u Hjustonu plaćeno je 1,1 milion dolara, a a vionske karte i boravak u Hjustonu još 87.000 dolara. Tijanina sahrana koštala je 1,6 miliona dinara. Na Tijaninom računu ostalo je još 405.000 evra,a na dva računa koji se vode na ime njene majke još 1,26 miliona evra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo saslušanje Ognjanovića!

Izvor: Press, 14.Nov.2013

Nebojša i Jelena Ognjanović došli su u 8.45 u zgradu SUP-a u Ulici 29. novembra sami, bez advokata.. Njih saslušavaju na zahtev Tužilaštva koje je reagovalo na tvrdnje da je sa raćuna za "Tijanino srce" skinuto dva miliona evra i da su to uradili njeni roditelji.. Za operaciju Tijane Ognjanović...

Nastavak na Press...

Roditelji male Tijane na saslušanju više od šest sati

Izvor: Blic, 14.Nov.2013

U toku je saslušanje Nebojše i Jelene Ognjanović, roditelja osmogodišnje Tijane koja je preminula u Hjustonu 15. jula...Nebojša i Jelena Ognjanović došli su u 8.45 u zgradu SUP-a u Bulevaru despota Stefana sami, bez advokata. Kako javlja reporter "Blica", saslušanje i dalje traje, a Nebojša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.