Počelo asfaltiranje mosta na drugom ringu u Pirotu

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo asfaltiranje mosta na drugom ringu u Pirotu

Postavljanjem prvog sloja asfalta na kolovozu, počeli je završna faza izgradnje mosta na tzv. drugom ringu u Pirotu na Nišavi.

Direktor Direkcije za zgradnju Branislav Kostić je rekao da će se pored aslatiranja kolovoza, raditi i betonska ograda i pristupne ulice sa obe strane Nišave.

- Most će biti širine devet metara, imaće dve pešačke staze i dužine 70 metara. Pored pristupnih sabraćajnica biće zelene površine od tri metra i behaton staze od tri metra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i osvetljenje. Most će povezati dva dela grada i znatno rasteretiti saobračaj u Pirotu - rekao je Kostić.

Radove su danas obišli i predsednik Skupštine Milan Popović i pomoćnik predsednika opštine Vidojko Panajotović.

- Očekujemo da most predamo građanima na upotrebu za oko mesec dana - rekao je Panajotrović.

Popović je dodao i da je pored ovog mosta pri kraju i izgradnja zatvorenog bazena u gradu.

Vrednost ove investicije je 122 miliona dinara. Od tog iznosa, 65 miliona dinara obezbedjuje Direkcija za izgradnju Pirota a ostatak Ministarstvo privrede.

Izvođač radova je Preduzeće za puteve Zaječar Štrabag.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počelo asfaltiranje mosta na drugom ringu u Pirotu

Izvor: juGmedia, 28.Jul.2015, 09:22

PIRPT – Postavljanjem prvog sloja asfalta na kolovozu mosta na takozvanom drugom ringu u Pirotu koji se nalazi pored železničkog mosta na Nišavi, počeli su završni radovi na ovom veoma značajnom objektu...Direktor Direkcije za zgradnju Branislav Kostić je rekao da će se pored aslatiranja kolovoza,raditi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.