Pljačka zlatare: Snimljen na delu! (FOTO; VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Jul.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka zlatare: Snimljen na delu! (FOTO; VIDEO)

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem za koga postoje osnovi sumnje da je na teritoriji grada Beograda izvršio krivično delo razbojništvo na štetu zlatare.

Foto: MUP Srbije

U saopštenju, MUP moli građane koji prepoznaju osobu sa fotografije i video snimka da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 064-44-00-581 i 011-279-74-70.

Izvor: MUP Srbije

Dolijali pljačkaši zlatare! (FOTO)Pet godina zatvora za pljačku zlatare u Beogradu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Intenzivna potraga za pljačkašem zlatare

Izvor: B92, 18.Jul.2016

Beograd -- Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je opljačkao zlataru, navodi se u saopštenju MUP...Molimo građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 064/44-00-581 i 011/279-74-70, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...

MUP traga za sumnjivim muškarcem

Izvor: Beta Video, 18.Jul.2016

BEOGRAD - Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem za koga postoje osnovi sumnje da je na teritoriji grada Beograda izvršio krivično delo razbojništvo na štetu zlatare. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.