Ples bez alkohola

Izvor: Studnel.com, 27.Avg.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples bez alkohola

Cilj akcije je promocija zdravih stilova života, kao i da se ukaže na problem konzumacije alkohola među mladima. Centar za unapređenje društvene svesti Super građanin poziva i sve prolaznike koji budu želeli da im se pridruže.
Ovu akciju organizuje neformalna mreža 26 udruženja mladih i za mlade, kao i Kancelarija za mlade, pod koordinacijom Centra za omladinski rad. Sličnu akciju će sprovesti 24 udruženja u 17 gradova Srbije, uz podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Ministarstva omladine.
Prijatelji akcije u Nišu su: Kancelarija za mlade Grada Niša, Nais print, GRUBB centar i Centar za razvoj civilnog resursa.

kancelarija za mladenisakcijasuper gradjanincentar za unapredjenje drustvene svesticentar za razvoj civilnih resursacentar za omladinski radples bez alkohola

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.