Pink povukao 68 kanala sa kablovske u Srbiji

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink povukao 68 kanala sa kablovske u Srbiji

Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) da više ne namerava da emituje svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je samim tim RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.

Međutim, TV Pink je podnela zahtev za dozvole za emitovanje u Bosni i Hercegovini, gde su naknade za distribuciju programa jeftinije, pa će zatim ponovo moći da se nađe i u ponudi kablovskih operatora u Srbiji kao kanal iz regiona kojem nije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << neophodna dozvola domaćeg regulatora, saznaje ”Danas”.
Na sajtu RRA navedeno je da su u Srbiji oduzete dozvole za kablovsko emitovanje za ukupno 68 kanala među kojima su – Pink 3, Pink Action, Pink Folk, Pink Music, Pink Movies, Pink Films, Pink Comedy, Pink Family, Pink Reality, Pink Kids, Pink Erotica…
U Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH su potvrdili listu da je TV Pink podneo zahtev za dozvole i da su one već dodeljene.
U registru korisnika dozvola na sajtu bosanskog regulatora navodi se da je pravo emitovanja programa u toj zemlji dobilo 40 specijalizovanih kanala televizije Pink.
List Danas navodi da u sredu u TV Pink nije dobio komentar, jer se osoba zadužena za odnose sa javnošću nije javljala na telefon, kao ni vlasnik i direktor te televizije Željko Mitrović.
Izvor: pressonline.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pink kanali se povlače iz Srbije?!

Izvor: Tracara.com, 11.Apr.2014, 01:11

Neki od Pinkovih kablovskih kanala Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju da odustaje od emitovanja svojih 68 kanala u kablovskom sistemu u Srbiji.  Televizija Pink obavestila je nedavno RRA da više ne namerava da emituje svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.