Izvor: B92, 14.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani policajac i policajci taoci

Beograd -- Jedan policajac, pijan i naoružan pištoljem, ušao u komandu na Banovom brdu i zarobio šefa dežurne službe i zamenika komandira

Kako saznaje Blic, stražar brigade beogradske policije je pre nekoliko dana pijan s pištoljem uleteo u zgradu jedinice i zarobio šefa dežurne službe, a zatim i zamenika komandira. Incident se dogodio u popodnevnim satima, posle proslave u komandi brigade.

Stražar je na proslavi popio dosta alkoholnih pića, vratio se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stražarsku kućicu na ulazu, a zatim ponovo ušao u zgradu brigade. Naoružan pištoljem, najpre je uleteo u kancelariju dežurne službe, uperio pištolj u šefa smene, koji je bio sam u kancelariji, i držao ga zarobljenog nekoliko minuta. Potom je izašao u hodnik i ušao u kancelariju zamenika komandira brigade, i držao ga zarobljenog pola sata.

Za to vreme, šef dežurne službe je pozvao kolege u pomoć, pa su počeli pregovori s napadačem. U jednom momentu, odlučeno je da policajci uđu, a pijani stražar je jedva savladan. Potom je seo na stolicu i počeo da plače, izjavio je izvor lista.

Blic saznaje da je pomenuti stražar važio za "problematičnog policajca", sklonog incidentima. "Nekoliko puta je suspendovan, a nedavno je i osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine. Zbog poslednjeg incidenta je suspendovan i protiv njega je podneta krivična prijava. Pošto je na uslovnoj kazni, biće upućen u zatvor", kaže izvor lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.