Izvor: B92, 22.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović demantuje urednika TNT-a

Beograd -- TV B92 javio se Josa Paunović, direktor AD Mlina iz Bele Crkve, a u vezi s tvrdnjama urednika TV TNT Stefana Cvetkovića.

Po emitovanju priloga o telefonskim pretnjama smrću glavnom i odgovornom uredniku televizije TNT Stefanu Cvetkoviću, TV B92 se javio Josa Paunović. Za njega je Cvetković kazao da je policija utvrdila da je nalogodavac poziva.

Međutim, Paunović za B92 kaže da poziv jeste postojao, ali da je bio zbog ličnih razmirica, a ne zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta je objavila Cvetkovićeva televizija.

Takođe, Paunović tvrdi da Cvetković telefonski poziv želi da iskoristi za ličnu promociju.

"Nakon ličnih pretnji i uvreda upućenih mojoj porodici i meni lično, usledio je telefonski poziv moje dece, za koji ja nisam znao, u kojem je ukazano Cvetkoviću na iznošenje u javnost neistina i kreiranih afera. U toku razgovora došlo je do naizmenične razmene psovki i mnogih ružnih reči, ali odgovorno tvrdim da nikom nije prećeno, a posebno ne smrću", kaže Paunović.

Paunović dodaje da pozivi nemaju veze s pokušajem da se guši sloboda novinarstva, da je reč o isključivo ličnim razlozima, te da ni u kom slučaju nisu bili upućeni Cvetkoviću kao uredniku TV TNT.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.