PRIPREME ZA POPIS TEKU PO PLANU

Izvor: Kurir, 12.Sep.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME ZA POPIS TEKU PO PLANU

PREŠEVO/BUJANOVAC - Direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović izjavio je danas da pripreme za predstojeći popis stanovništva u Srbiji teku po planu u svim opstinama.

Direktor Republičkog zavoda za statistiku i predstavnici Koordinacionog tela posetili su danas opštine Preševo i Bujanovac, na jugu Srbije, gde je počela obuka opštinskih instruktora za predstojeći popis stanovništva.

Prema rečima Vukmirovića, pripreme za predstojeći popis stanovništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teku neometano u svim opštinama, pa tako i u Preševu, Bujanovcu i Medveđi.

"Koordinaciono telo je preduzelo sve mere i prevelo sva relevantna dokumenata vezana za popis i u stalnoj je koordinaciji sa Zavodom za statistiku", izjavila je direktorka Koordinacionog tela Danijela Nenadić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukmirović: Pripreme za popis teku po planu

Izvor: S media, 12.Sep.2011

Popis stanovništva u Srbiji teče po planu, izjavio direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović. ..Direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović izjavio je danas da pripreme za predstojeći popis stanovništva u Srbiji teku po planu u svim opstinama...Požar kod Kosova..Srbi...

Nastavak na S media...

Prvi dan obuke gradskih instruktora

Izvor: Kragujevac.rs, 13.Sep.2011, 19:08

Prvi dan obuke gradskih instruktora, koju sprovode instruktori Republičkog zavoda za statistiku protekao je po planu, a danas će, prema rečima Ljiljane Vuković po završetku drugog dana obuke biti obavljeno i testiranje..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.