PLJUŠTE SMENE: Bez fotelje ostaje JOŠ JEDAN DIREKTOR!

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTE SMENE: Bez fotelje ostaje JOŠ JEDAN DIREKTOR!

Ovo je bilo neminovno, samo se čekalo na ovakvu odluku!

Upravni odbor Centra za socijalni rad u gradu na Tamišu je, kako saznaje portal ePančevo, a prenosi i RTV Pančevo, danas smenio direktora ove ustanove Zorana Albijanića. Ovo je posebno interesantno jer je Albijanić bio i zastupnik Asocijacije centara za socijalni rad Srbije.

Policija reagovala na vreme: Pretio radnici Centra za socijalni rad, pa je uhapšen

Prema nezvaničnim informacijama kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za novog direktora je Sanja Patalov Stojadinović iz Pančeva, diplomirani socijalni radnik, zaposlena u Centru od 2006. godine.

Smenjena direktorka Centra za socijalni rad u Beogradu

Podsetimo, pre nekoliko dana, zbog tragedija u Rakovici i na Novom Beogradu, smenjena je direktorka Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu Mikaina Stevanović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.