Otvaranje novog prelaza ka Rumuniji

Izvor: S media, 06.Mar.2010, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje novog prelaza ka Rumuniji

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković najavio je danas skoro otvaranje novog graničnog prelaza ka Rumuniji na Djerdapu dva.

Cvetković je Tanjugu izjavio da je od premijera Rumunije Emila Boka dobio pismo u kojem se on založio za što skorije otvaranje prelaza Kusijak.

Predsednik Vlade Srbije je istakao da će to biti još jedna simbolična potvrda

politike regionalne saradnje koja se na svakodnevnoj osnovi realizuje.

Cvetković je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se u petak u Briselu sastao sa predsednikom Evropske komisije (EK) Žoze-Manuelom Barozom i predsednikom Evropskog saveta Hermanom van Rompejom, i da je poseban akcenat u razgovorima o reformama koje Srbija sprovodi na putu ka članstvu u EU bio stavljen na pitanja regionalne saradnje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.