Otkazani polasci iz Beograda za Kovin i Novi Sad

Izvor: Blic, 04.Feb.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazani polasci iz Beograda za Kovin i Novi Sad

Većina magistralnih i regionalnih puteva u zemlji od jutros je prohodno. Sneg na pojedinim deonicama međutim i dalje otežava saobraćaj, zbog čega su od jutros i otkazani polasci autobusa iz Beograda za Kovin i Novi Sada. Saobraćaj na Beogradskim ulicama, ali i na aerodromu i železničkoj stanici, od jutros se odvija bez zastoja i gužvi, a vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća funkcionišu po prazničnom režimu.

Autobuskoj stanici postoje izmene u domaćem saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa i otkazivanja linija pretežno za sever zemlje. Nema velikih pomeranja, ali ima kašnjena na dužim relacijama, kao i otkazivanja nekoliko autobusa jutros za Kovin i Novi Sad, rečeno je na stanici. Međunarodni saobraćaj autobusa odvija se normalno i bez kašnjenja, rečeno je stanici.

Avionski saobraćaj, kao i železnički funkcionišu bez problema i zastoja. Sa aerodroma "Nikola Tesla" poručuju da zimske službe 24 časa čiste piste i manevarski prostor za avione i da su u punoj su pripravnosti za slučaj dodatnih velikih padavina.

Jutros u devet je odleteo avion za Tivat i normalizuje se saobraćaj sa Crnom Gorom, koji je juče u većem delu dana bio u prekidu, jer su bili zatvoreni aerodromi u Crnoj Gori.

Na železničkoj stanici nema izmena u redu vožnje, kao ni većih kašnjenja vozova, rekao je Šef Službe za odnose sa medijima Nenad Stanisavljević.

Zimske službe "Beogradputa" dežurne su tokom vikenda 24 sata, a Gradska uprava za vanredne situacije u skladu sa vremenskim uslovima i prognozom preduzima neophodne mere za zaštitu gradjana od hladnoće i velikog snega.

U Beogradskom taksiju kažu da se saobraćaj za sada odvija normalno i da oni nemaju informacija o zakrčenju ulica, ali da je povećan broj poziva gradjana koji zbog niskih temperatura ne mogu da upale svoje automobile.

Po nalogu Sekretarijata za saobraćaj isključeno je oko 40 semafora u gradu na usponima i lokacijama na kojima može doći doz zastoja u saobraćaju, a gradski prevoz je isključio oko 30 stajališta na ulicama sa većim usponima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.