Otac Tijane Jurić objavio POTRESAN STATUS: Danas nećemo plakati...

Izvor: BKTV News, 04.Maj.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Tijane Jurić objavio POTRESAN STATUS: "Danas nećemo plakati..."

Danas bi napunila 19 godina.

Igor Jurić, otac otete i svirepo ubijene Tijane Jurić, ostavio je potresan status na Fejsbuku. Tijana, koja je ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmoka, danas bi napunila 19 godina.

"Danas nećemo plakati. Danas je rođendan i želim da pričamo o lepim stvarima, nezaboravnim uspomenama. To nam niko ne može oduzeti, smejaćemo se. Jer tvoja majka i sestra znaju koliko bi bila danas srećna. I one žele >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da budu srećne, bar na trenutak. Bila bi puna kuća ljudi koje voliš, smejala bi se i pričala o fakultetu koji ćeš upisati... Zbog toga i sve vas molim, nemojte danas stavljati tužne statuse, zbog nje i nas.

Tićo, tebi hvala ti što si mi omogućila da radim plemenite stvari, što si od mene napravila boljeg čoveka i što sam izgubio pojam značenja reči "strah". Učiniću sve, da, kada dođe vreme za to, budem blizu tebe. Vidimo se. Srećan rođendan ljubavi tatina", napisao je Igor Jurić.

Podsetimo, petnaestogodišnja Tijana Jurić oteta je i ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmoka. Poslednji put viđena je 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra „Rata“ u Bajmoku, dok joj je telo pronađeno dvanaest dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.