Otac Mela Gibsona se razveo u 93 godini

Izvor: Vostok.rs, 06.Jun.2012, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Mela Gibsona se razveo u 93 godini

06.06.2012. -

Otac poznatog glumca i reditelja Mela Gibsona, 93-godišnji Haton Gibson razveo se od supruge Tedi Džoj Gibson, prenosi Daily Mail. Tedi i Haton su se venčali 2002.godine, dve godine nakon smrti majke Mela Gibsona, Ane. Razlog za jaz između supružnika je starosna razlika od oko 20 godina, "nepremostive razlike", za koju se tvrdi u procesu razvoda. Pored Mela, Ana i Haton su imali desetoro dece. Trenutno Haton Gibson ima više od 50 unuka. U braku sa Tedi Džoj, Haton Gibson nije imao dece.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Muškarci imaju više šansi da poginu u nesrećama od žena

Izvor: Vostok.rs, 06.Jun.2012

06.06.2012. -..Prema novoj studiji koju je sproveo tim naučnika iz Australije, u proseku, muškarci imaju 2,6 puta veće šanse da poginu u saobraćajnoj nesreći od žena. Najveći rizik kod pripadnika jače polovine čovečanstva imaju dve starosne grupe - između 17 i 24 godine i posle 70 godina....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.