Osnovano Udruženje pacijenata za vantelesno oplođenje RODA

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jul.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovano Udruženje pacijenata za vantelesno oplođenje "RODA"

U Srbiji ima sve manje dece, i sve više parova koji žele da imaju decu, a ne mogu, pa je upravo iz ovog razloga, osnovano je Udruženje pacijenata za vantelesno oplođenje RODA u Beogradu, u maju, 2012. godine.

RODA je JEDINO udruženje na teritoriji Republike Srbije koje se zalaže za prava pacijenata koji su prošli, prolaze ili žele da prođu kroz proces vantelesne oplodnje.Ciljevi ovog Udruženja su sledeći:. poboljšati uslove vantelesne oplodnje. edukacija i informisanje parova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji imaju problema sa začećem. uticati na zakonske regulative. omogućiti transparentnost neophodnih podataka za proces vantelesnog oplođenjaUdruženje RODA će svojim članovima obezbediti:- razgovore sa stručnjacima u ovoj oblasti- obilaske bolnica u kojima se radi proces vantelesne oplodnje- obezbediti povoljnije uslove za kredite za vantelesnu oplodnju u Banci Intesa Više informacija na: www.udruzenjeroda.webstarts.comFacebook: Udruženje RodaTelefon: 062 82 77 318E mail: udruzenje.roda@hotmail.com

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.