Oprez vozačima zbog sumaglice, putevi prohodni

Izvor: Blic, 28.Okt.2017, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez vozačima zbog sumaglice, putevi prohodni

Vozače očekuje dobra prohodnost puteva, osim slabe jutarnje magle ili sumaglice koja, najviše oko rečnih tokova i po kotlinama, mestimično smanjuje vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, treba biti oprezan u vožnji, jer je u tim područjima kolovoz mokar ili vlažan, a kako meteorolozi najavljuju i snežne padavine na području Kopaonika, savetujemo vozačima da ne putuju bez zimske opreme.

Vanrednih zastoja i posebnih obustava u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćaju nema, a u jutarnjim i prepodnevnim satima očekuje se veći broj vozila na izlazima iz većih gradova, ka prigradskim mestima i vikend naseljima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez zbog magle i vlažnih kolovoza

Izvor: RTS, 28.Okt.2017

Uslovi za vožnju su dobri, sem što vidljivost smanjuje jutarnja magla ili sumaglica, najviše u kotlinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije. . Kako se navodi, treba biti oprezan u vožnji, jer je u tim područjima kolovoz...

Nastavak na RTS...

Ne idite na put bez zimske opreme

Izvor: Mondo, 28.Okt.2017

Uslovi za vožnju su dobri, ali se zbog najavljenih snežnih padavina u planinskim predelima vozačima savetuje da na put ne kreću bez zimske opreme!..Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Vozače očekuje dobra prohodnost puteva, osim slabe jutarnje magle ili sumaglice koja, najviše oko rečnih tokova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.