Operisan Velja Ilić

Izvor: Politika, 08.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan Velja Ilić

Lider Nove Srbije podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog tegoba pojačanihposlepovrede glave nastale 13. februara

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić operisan je juče ujutru na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu. Ilić je na Institut primljen u subotu uveče, pošto je posle pregleda u Čačku zaključeno da je potrebno dodatno ispitivanje.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski rekla je za „Politiku” da je Iliću konstatovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << subduralni hematom, a da je konzilijum lekara zaključio da je potrebna hitna operacija.

–Ilića je operisao neurohirurg Miloje Joksimović. Posle operacije Ilićevo zdravstveno stanje je stabilno, a narednih dana ostaće na oporavku u Kliničkom centru Srbije – rekla je Filipovska. Ona je objasnila da je lider Nove Srbije operisan zbog tegoba prisutnih od povrede nastale 13. februara, koje su se u poslednjih nekoliko dana pojačale.

Podsetimo, Ilić je tada, posle žučne skupštinske rasprave o proslavi Dana državnosti Srbije u Orašcu, izgubio svest i pao u svom stanu u Beogradu, odakle je prebačen u beogradski Urgentni centar.

–Pokazalo se da je deo medija tada krajnje zlonamerno izveštavao o Ilićevim lečenju u Urgentnom centru. Posledica toga pada upravo je operacija kojoj je Ilić juče podvrgnut – kazala je Filipovska.

M. A.

[objavljeno: 09/03/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.