Olujno nevreme praćeno gradom pogodilo okolinu Loznice (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme praćeno gradom pogodilo okolinu Loznice (VIDEO)

Snažno nevreme praćeno gradom veličine oraha pogodilo je danas pojedine delove Srbije.

Kiša, jak vetar i grad zahvatili su večeras Banatsko Karađorđevo, a na osnovu nekih fotografija sa društvenih mreža načinjena je i šteta. Takođe, prema pisanju pojedinih medija, u toj oblasti je lakše povređena jedna osoba.

Nevreme praćeno gradom veličine manjeg oraha pogodilo je oko 18:20 loznički kraj. Posle 15 minuta meštani su izašli iz svojih kuća i imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << šta i da vide.

Na velikom udaru našlo se selo Runjani, jedno od najvećih u lozničkom kraju, ali i sela u Gornjem Jadru od Korenite prema Dragincu.

„Strelci“ su munjevito reagovali, slušajući komande sa Blizanskog visa iz Brankovine, kod Valjeva. “Posada“ u Runjanima, koju su činili Miroljub Milovanović i Selimir Burmazović, ispalila je sedam raketa. Da nisu dejstvovali, stanje bi bilo neuporedivo lošije, pišu "Novosti".

"Štete na usevima, voću i povrću tek će da se procenjuju. I posle, naleta grada, iz Protivgradnog poligona, kod Valjeva, strelcima je na ovom području naređeno da budu u pripravnosti.

Sutra u većem delu promenljivo oblačno i malo svežije mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, na istoku i jugoistoku pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša od 28 na zapadu do 32 stepena na istoku i jugoistoku.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.